THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Sunday, 8 June 2014

Love

Saya ada seorang teman lelaki yang saya sangat sayangi dan mencintai diri dia. Nama dia Muhd Yadiy lukhakim bin Lockman. Dia seorang lelaki yang kacak,tinggi,kurus.Dia berketurunan cina dan Arab.Dia seorang yang sangat pemalu pada mulanya,seorang yang pendiam dan seorang yang sangat Arif tentang Dunia Hoki,Because dia pemain hoki.First-first saya jumpa dia,dekat kolam renang.Masa tu,saya tak expect dia tu adik kepada kawan kakak saya.And then tiba-tiba dia salam boy akak saya,first of all saya tak expect pun dia budak sekolah,cause dia "matured" gila siot. Sama je macam saya,matang daripada umur.Then dia nampak saya,dia asyik senyum je.Haha,time tu hati dah berdebar macam ada sesuatu yang tak kena.Maybe i dah jatuh cinta,haha wow.Dan,yang paling tak ku sangka tak ku duga,Dia pakai warna seluar dengan baju yang sama dengan i pakai!Hahahaha maigad i rasa time tu maybe dia lah jodoh i wah wah haha lagi time tu i Single so ? Heheheheheh Em,lepas dia swimming pe semua,kakak dia ((Kak ziha)) ada bawakkan kitorang makanan tau,apa ek nama dia jap jap oh yes yes i remember maccaroni kalau tak silap!Akak dia waitress kat hotel,akak i pula Chef so diorang berkawan baik :)) Favourite i sia maccaroni tu,dah lah sedap! Yummy hehe i jelah yang makan cause semua orang takda selera. Then kitorang plan nak makan lepas swimming,kitorang makan kat mana ntah,nama kedai tu "Kuali Mas" boleh tahan lah sup Gearbox dia power lah jugak. Time tu,akak i suruh i duduk sebelah bf i ni. Hahaha,time tu bf i malu-malu gila nak pandang i,maybe muka i sombong kot. Hahaha well. Then,akak dia dengan akak i asyik kene kan kitorang je! Ish kurang asam,i dengan dia muka dah merah ah masa tu. Bf i makan tomyam mixed kot time tu,lepastu i saja nak usya dia i tanya dia "Ni boleh mintak sikit tak?" Bf i answered "Eh,ambik lah*Tersipu-sipu" Hahaha comel gila muka dia bila malu.Then dah lama sikit kitorang kat kedai makan yg panas tu,i ambik phone akak i, I main Wechat.Time tu tengah trending wechat,haha so jadi budak sakai lah en.Tetiba je bf i ni cakap,"Taknak add orang ke?" Then i mula lah haha "Ok apa ID?" lpstu add dia.Balik je rumah hati berbunga gila siot! Cinta satu malam ke? Haha nope,malam tu kitorang oncall kalau tak silap,ya allah comel je suara dia k!Maigad sumpah melting gila babi. I'm so in love with That Guy ((AKIM))